Bazen kadınlar hadsiz olabiliyor, bazen erkekler...
İşyerlerinde ya da sosyal medyada nasıl davranacağını bilemeyen çok. Halbuki, ilişkilerimizi düzgün çerçevelere yerleştirmemiz lazım. Yoksa, bir sürü yanlış anlama ve garip olaylara sebep olur bu haller.
Bir adam, gecenin bir vakti, "merhaba ben Mehmet" yazıyor. "? ?? Eee diyorsun ? Gece vakti hayırdır Mehmet kardeş ?" "E selam" diyor. Kardeşim, tanır mısın beni, tanımazsın. Ben seni tanır mıyım ? E tanımam, ne bu laubalilik gecenin bir köründe ?
Heee ayriyeten tanısam da, belli bir saati var aramanın sormanın. Bir konu vardır, acil bir durum vardır önce, "müsait misiniz ? " diye sorar insan. İnsan anasını bile belli bir saatten sonra aramıyor.
Bir işyerinde beraber çalıştıkları beye, 24 saat, "ding dong, ding dong" mesaj atan, arayan bir kadın duymuştum. Arkadaşımın eşi ile aynı işyerinde çalışıyorlarmış. Gerekli gereksiz, 13'lük ergenler gibi mesaj atıyormuş bu beyefendiye. Bir konu olsa ortada, o da yok. "Ne var ne yok ?" diye soruyormuş. Gece 01:10'da. Ne varsa var, ne yoksa yok.
Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2020, 15:56