Türk Sanat Müziği sanatçısı Zehra Su, 15 yıl aradan sonra 'Aşk Defteri' adını verdiği albümünü dinleyenleriyle buluşturdu. 80'lerin ruhunu yansıtan albümün tüm geliri kimsesiz çocuklara bağışlanacak.
Müziğe geri dönen Zehra Su'dan “Aşk Defteri”
çocuklar için
Şarkı söylemeyi tutku haline getiren ve müziksiz bir yaşamı hayal edemediğini söyleyen Türk Sanat Müziği sanatçısı Zehra Su, uzun bir aradan sonra ‘Aşk Defteri’ albümünü sevenleriyle buluşturdu.
2002 yılında Selami Şahin, Metin Özülkü ve Şehrazat'ın eserlerinin de yer aldığı "Çek Cezanı" isimli albümü çıkaran Zehra Su, uzun süren sessizliğini "Aşk Defteri" albümüyle bozdu. Neşat Ertaş, Aysel Gürel, Sezen Cumhur Önal'ın eserlerinin de yer aldığı 10 şarkılık albümün ilk klip çalışması Kemal Başbuğ yönetmenliğinde "O Var Ya" şarkısına çekildi. Ünlü modacı Cemil İpekçi, klipteki kıyafetleri 80'li yıllara ait kumaşlardan dikti.
GELİRİ ÇOCUKLAR İÇİN
Albüm satışlarından elde edilecek gelirin tamamı kimsesiz çocuklara bağışlanırken, Cemil İpekçi'nin albüm için tasarladığı kıyafetler ise lösemili çocukların tedavisi için yapılan bir yardım kampanyasında açık arttırma ile satıldı
15 YIL ARADAN SONRA YENİDEN
BİR
KADININ ZORLU YOL HİKAYESİ
Yıllar önce 1993 yılında ve ardından da 2002 yılınında çıkardığı albümlerle de bilinen Zehra Su, zaman içinde değişen sesi, yorumuyla 80’lerin müzik dünyasına götürüyor dinleyenleri.
Zehra Su, albümünde bıkmadan dinlediğimiz eserleri bir araya getirirken bu eserlerin hiç eskimediğini bir kez daha hatırlatıyor ve bir kadının müzik aşkı için katettiği zorlu yol hikayesinin de tanığı oluyoruz. Zehra Su, zorlu geçen onca yıldan sonra, aşkı için müzik aşkından vazgeçtiği müzikle merhaba diyor:
"Yıllar sonra sizlere müzikle yeniden merhaba demek istedim. Hayat düşünürken, severken, affederken ve üretirken çok güzel. Hayat müzikle daha da güzel; Küsleri barıştıran, aşıkları ağlatan, özlemleri hafifleten, yaraya merhem olan, MÜZİKLE..."
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!